Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

14-17.11.2024 г. Ритрийт „Йога и радостта от живота” в Чанаккале, Турция

1

Каним Ви на ритрийт в Чанаккале, Турция в периода от 14-ти до 17-ти ноември, който ще бъде воден от Гергана Захариева (свами Йогагяна), Тодор Захариев (свами Вивекамурти) и Вериана Божилова (сан. Прияатма).

Напрегнат ли е животът ви? Копнеете ли за кратка почивка някъде? Мечтаете ли да нямате задължения 3-4 дена и само да се радвате на живота?

Дайте си този подарък!

Каним ви на ритрийт в Чанаккале, Турция, през м. ноември. Ще се потопим в атмосферата на Чанаккале с много красота и история. Програмата ще включва йога, разходки и почивка в това прекрасно място -  близо до митичната Троя.

Хотелът, който сме избрали, е 5-звезден и ще ни предостави незабравимо преживяване за уют и удобство, съчетани с любезност и гостоприемство. За любителите на СПА процедурите хотелът предлага голямо разнообразие. За участниците в нашия ритрийт ползването на басейн, турска баня, сауна и фитнес е безплатно.

Ще имаме йога занимания сутрин и привечер. Чрез хатха йога ще се зареждаме с енергия, чрез раджа йога ще се обръщаме навътре, за да намираме мира и хармонията в нас и около нас.

Ще разгледаме възможностите, които ни дава йога, за да можем да се радваме на живота и да се чувстваме щастливи. Ще размишляваме и как, използвайки някои основни принципи от йога психологията, като се върнем от ритрийта в своя дом, да открием и там повече красота и радост и да я споделим с хората около себе си.

До 31 юли е ранното записване и има голяма отстъпка в цената.

Броят на местата е ограничен.

За повече информация вижте  https://yogabg.com/bg/novini/14-17-11-2024-g-ritriyt-yoga-i-radostta-ot-jivota-v-chanakkale-turtsiia