Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Hari Om!

We would like to inform, that there are still spaces available for the ONLINE COURSES (starting this October) with Satyananda Yoga Academy Europe (SYAE).

ONLINE INTRODUCTORY COURSE: 22. October - 7. November 2021

For all yoga aspirants to develop and deepen their personal Yoga Sadhana (practice) and integrate yoga into daily life to move towards harmony and happiness. For further Information: syae.eu/online-introductory-course/

Application closes: 8th October 21


NEXT STEP - BROADENING UNDERSTANDING OF YOGA: 15. Oct. - 14. Nov. 2021

For those who have been part of previous Yogic Studies Courses, this module provides the opportunity, to keep connected with the Satyananda Yoga teachings and deepen their experience of yoga.

Further Information: syae.eu/broadening-understanding-of-yoga/

Application closes: 8th October 21

 

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

24.10.2021 г. Онлайн семинар със свами Шивамурти Сарасвати

 

Скъпи приятели,

Съвсем скоро предстои нов онлайн семинар със свами Шивамурти Сарасвати на тема Техники от пратяхара за управление на ума.

КОГА24.10.2021 г. (неделя)

КЪДЕ: Онлайн или на запис

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 08:30 ÷14:00 часа

За повече информация вижте този линк:  https://yogabg.com/bg/novini/24-10-2021-g-onlayn-seminar-sas-svami-shivamurti-sarasvati

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Новата книга „Полей корените 8. Принципът SWAN. Силни страни, слаби страни, амбиции и нужди“ вече е в продажба

Щастливи сме да Ви съобщим че от днес при нас можете да намерите още една нова книга от поредицата „Полей корените“, а именно -  „Полей корените 8. Принципът SWAN. Силни страни, слаби страни, амбиции и нужди“ от свами Ниранджанананда Сарасвати.

Какво ще откриете в нея?

Според йога, ако сме в състояние да обуздаем някои от разпиляващите и разрушителни потоци от енергия в действие, ще станем по-креативни, но как да постигнем това обуздаване? Ще ви кажа един практически метод. Съществува метод, наречен „принципът SWAN“.

SWAN е акроним за силни страни, слаби страни, амбиции и нужди.

Как можете да управлявате и усъвършенствате своята личност, отношение, поведение, мисловен процес, взаимодействия или мотивация? Можете да усъвършенствате цялата си природа чрез процес на медитация, в който анализирате тези четири области.

За повече информация вижте  https://yogabg.com/bg/novini/novata-kniga-poley-korenite-8-printsipat-swan-silni-strani-slabi-strani-ambitsii-i-nujdi-veche-e-v-prodajba

SWAN Front Cover

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

26.09.2021 г. Онлайн семинар със свами Атмамуктананда Сарасвати

„Практически знания и умения от йога за здраве и благополучие"

 

Йога е вечен и древен източник на знание, което оживява само посредством личната практика и преживяване.

Тя е средство за работа в посока превръщането ни в човешки същества, които могат повече и са способни да се ангажират конструктивно с живота, с по-малка склонност към обвързване с ненужното около нас.

Животът съобразно йога видя е изпълнен с баланс и удовлетворение, които възникват и се преплитат взаимно в основите на йогийската традиция.

За нас е от голяма полза да изключим неприятните събития в ежедневието и да отделим време да видим себе си през светлината на йога. По този начин ние възраждаме и сътворяваме пространството, в което да пренасочим живота си в съответствие с най-дълбоките ни намерения, с истинската ни природа. Йога е средството за това прозрение, за систематичната и прогресираща трансформация на нашето същество, на личността ни и на творческата ни взаимовръзка с живота.

Семинарът ще включва също практически сесии и релаксация.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 09:00÷13:00 часа

За повече подробности вижте на:  https://yogabg.com/bg/novini/26-09-2021-g-onlayn-seminar-sas-svami-atmamuktananda

 

Maitreyi 1

 

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Хари Ом, скъпи приятели,

Миналата година пропуснахме ваканция в красивите български планини, но тази година отново ще имаме тази възможност.

От 14-и (събота) до 22-и (неделя) август Българска йога асоциация организира традиционния летен йога лагер – този път в полите на Пирин планина – в град Банско.

Настаняването ще бъде в Парк хотел „Панорама“ съвсем близо до чудесната гора над Банско. На снимките може да видите непосредствената близост (снимките са правени от самия хотел).

Ще имате възможност да останете там 8 дни – от събота до следващата неделя – и да се потопите в релаксиращото спокойствие на планината, заобиколени от приятна компания, и да практикувате йога, водена от различни учители. За всеки ден сме предвидили разнообразни походи и екскурзии за желаещите, така че досегът до природата да е непосредствен и по този начин по-зареждащ, освежаващ и ободряващ.

Тъй като за много хора 8 дни престой е трудно постижим, осигурили сме възможност и за по-кратък престой – 4 дни. Това означава или от събота (14.08) до сряда (22.08), или от сряда (18.08) до неделя (22.08).

Повече подробности може да намерите на https://yogabg.com/bg/novini/14-08-22-08-yoga-lager-balansirane-na-energiiata-i-prechistvane-na-vsichki-niva

 

Hotel Panorama      

20210524 141946