Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

19.05.2024 г.

Полудневен уъркшоп

„Практически съвети за четирите етапа на живота“

с водещ Гергана Захариева

Скъпи приятели,

Каним ви на полудневен семинар на тема: „Практически съвети за четирите етапа на животас водещ Гергана Захариева (свами Йогагяна).

КОГА: 19.05.2024 г. (неделя)

КЪДЕ: Йога център „Арадхана“, онлайн или на запис

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 09:00 ÷ 12:45 часа

Семинарът ще има за цел да даде светлина върху йогийското разбиране за живота и етапите му, изживяването им смислено и постигане на целите им. Ще бъдат разгледани различни практики и настройки на ума и възможността им да помогнат за справяне с предизвикателствата във всеки етап.

Теорията ще бъде базирана на древното познание за четирите ашрама (етапи) в живота. Ще се запознаем с вековната мъдрост и ще се опитаме да осмислим приложението й в съвременната епоха и в собствения си живот.

Ще бъде разгледана йогийската гледна точка за причините за различните видове страдания и ще бъдат дадени препоръки за преодоляването им, така че да бъде възстановено здравето на всички нива – физическо, ментално, емоционално.

Повече информация може да намерите на https://yogabg.com/bg/novini/19-05-2024-g-poludneven-uarkshop-prakticheski-saveti-za-chetirite-etapa-na-jivota-s-vodesht-gergana-zaharieva

Practical advice for the 4 ashramas