Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Нова книга: „Мере арадхя. Моят любим гуру“

Скъпи приятели,

Щастливи сме да ви съобщим, че в навечерието на 100-годишнината от рождението на свами Сатянанда Сарасвати излезе на български език книгата „Мере арадхя. Моят любим гуру“.

Тази колекция от вдъхновяващи случки и истории от живота на шри свами Сатянанда Сарасвати е съкровищница за истинския духовно търсещ. Животът на светците винаги е бил непресъхващ извор на вдъхновение за човечеството и шри Свамиджи не е изключение. Свами Сатянанда е единствен по рода си светец и йогин. С благородните си дела този ненадминат йогин покорява сърцата на милиони хора навсякъде по света. Всеки докоснал се до него бива незабавно и необратимо преобразен.

От духовна гледна точка стойността на „Мере арадхя. Моят любим гуру“ не отстъпва на древните индийски свещени писания. Искрено се надяваме и желаем тези духовни скъпоценности от живота на шри Свамиджи да донесат светлина, радост и мъдрост в живота на всички искрени последователи по духовния път.

Споделяме с вас вдъхновяващ откъс от книгата:

„Когато светът се забули в тъмнина и невежество, някоя велика душа се спуска, запалва светилника на знанието и прогонва напълно мрака. Свами Сатянанда е такъв духовен исполин на нашата епоха.“

Ако искате тази книга да присъства и във вашата библиотека, свържете се с офиса на Българска йога асоциация: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., или  0884/68 77 00