Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

07.07.2024 г. Полудневен семинар на тема: „По-добър живот посредством знанието за живота и смъртта” с водещ Тодор Захариев (свами Вивекамурти)

Скъпи приятели,

Каним ви на полудневен семинар на тема: „По-добър живот посредством знанието за живота и смъртта” с водещ Тодор Захариев (свами Вивекамурти).

КОГА: 07.07.2024 г. (неделя)

КЪДЕ: Йога хил с. Рударци, онлайн или на запис

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 09:30 ÷ 13:30 часа

За темата:

За да можем да живеем в мир и хармония и да се подготвим за преминаването през портала на смъртта, е необходимо да направим някои промени в отношението си към цялостната картина на човешкото съществуване, включващо както живота, така и смъртта.

Животът трябва да бъде изживян мъдро, за да ни осигури по-лесен преход към следващите етапи и по-успешно напредване в по-нататъшните състояния на съзнанието.

 Семинарът ще съдържа:

  • За какво сме родени? Защо умираме?
  • Изследвания на учени, задълбочили се в проучване на тази тема.
  • Как да се подготвим за смъртта? Как да помогнем на хора, приближаващи смъртта и на техните близки?
  • Какви уроци можем да научим от този преход, за да живеем по-добре сега и занапред?

Този семинар е като продължение на семинара от 2022 г. и ще бъде дадена нова информация и препоръки. Може да бъде посетен дори и да не сте присъствали на първата му част.

Такса за участие:

  • Ранно записване (при заплащане на такса за участие до 29.06.24 г. включително) – 60.00 лева
  • Късно записване (при заплащане на таксата след 29.06.24 г.) – 70.00 лева

Ако желаете да видите запис на първия семинар, ще имате тази възможност. При него бе разгледана подробно темата за живота и смъртта и бяха направени много изводи, които да ни позволят да разберем живота си сега – защо протича по този начин и как да възприемем настоящата си ситуация.

За хората, които се запишат за семинара през юли 2024, ще има намаление в цената на записа от първия семинар – само 36 лв.

Така пакетната цена за двата семинара при ранно записване е 96 лв. (60 + 36 = 96 лв.)

Информация за водещия вижте на: https://yogadharmabg.com/index.php/2016-01-18-08-10-01

За повече информация за семинара вижте: https://yogabg.com/bg/novini/07-07-2024-g-poludneven-seminar-na-tema-po-dobar-jivot-posredstvom-znanieto-za-jivota-i-smartta-s-vodesht-todor-zahariev-svami-vivekamurti