Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

13.06.2021 г. Онлайн семинар със свами Мудрарупа и свами Омгянам

КОГА13.06.2021 г. (неделя)

КЪДЕ: Онлайн

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 08:30÷16:00 часа

С радост Ви съобщаваме, че свами Мудрарупа и свами Омгянам отново ще бъдат наши гости. Темата на семинара е: „Укрепване на физическото и психическото здраве с помощта на йога".

ЗА ТЕМАТА:

В настоящите времена на предизвикателства и трудности човек е подложен на чести непредсказуеми физически и ментални усилия, към които нашето тяло и ум се опитват да се приспособят през цялото време. Това невинаги е лесна задача.

Със своя многопластов подход класическата йога може да помогне за възстановяването на финия баланс в холистичната човешка система и да защити жизнеността и имунитета, да даде достъп до по-голяма физическа и ментална енергия през целия ден и да поддържа ума в по-релаксирано, оптимистично и позитивно настроение.

Всеки човек притежава способността да променя, да подобрява и да трансформира. Простите, но умело подбрани йогийски практики, могат да изведат на показ тази способност в ежедневния живот, така че тя да се превърне в преживяване на позитивна психо-физиологична промяна. Подобряването на физическото и менталното здраве, нарастналият оптимизъм, съзидетелност и по-доброто управление на предизвикателствата в ежедневния живот са естествен резултат на този процес. Пътят на йога помага на човек да постигне оптимално здраве, което в науката се разбира като общо добро състояние, а не просто липса на болест.

Семинарът ще включва също практически сесии с асани, медитативна практика и релаксация.

По време на програмата е осигурен превод на български език.

За повече подробности моля вижте  https://yogabg.com/bg/novini/13-06-2021-g-onlayn-seminar-sas-svami-mudrarupa-i-svami-omgianam