Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

18.07.2021 г. Онлайн семинар със свами Маитрей

„Йога психология и развиване на личността"

Един от големите въпроси в живота е да разберем себе си; да разберем своята личност, своите мисли, емоции и поведение, и как това въздейства на нашите взаимоотношения с другите хора и на средата. Как можем да се научим да управляваме и да усъвършенстваме своето вътрешно и външно поведение, за да живеем по-хармоничен, по-щастлив, по-балансиран и по-удовлетворяващ живот? Това са важни въпроси, на които науката йога дава отговори в продължение на хиляди години. Йога психологията обединява древната наука за йога със съвременните концепции на психологията, за да се разбере човешката личност и как да се развиваме като човешки същества.

В съвременната западна психология личността се определя като съчетание на възприятия, памет, мисли, емоции и поведение. В науката йога енергията, по-висшият разум, интуицията и духът са също неразделна част от формирането на личността и се описват чрез системата на чакрите.

Този семинар ще ви предложи кратко въвеждане в йога психологията и ще ви предостави няколко йогийски средства за личностно развитие. 

Семинарът ще включва също практически сесии и релаксация.

За повече подробности вижте на:  https://yogabg.com/bg/novini/18-07-2021-g-onlayn-seminar-sas-svami-maitrey

 

Maitreyi 1