Печат
Посещения: 12124

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

"Практическа психология на йога"

Д-р Риши Вивекананда

PYPВеликите мистерии в живота ни са свързани с разбирането ни на собствената ни личност, с това как се свързваме с другите хора и със света около нас, както и с мястото ни в колосалната схема на нещата, ако въобще имаме такова.

Другият въпрос, пред който се изправяме, е как можем да подобрим личната си опитност и взаимодействията си с обществото, за да живеем щастлив, хармоничен и благотворен живот. В продължение на хилядолетия йога изследва тези въпроси и предоставя техните отговори.

“Практическа психология на йога” представлява един опит да се обединят ученията на йога с тези на психологията, психиатрията и други клонове на западната наука, за да получим цялостна представа за човешката личност, идея за това накъде сме се запътили и насоки как да продължим пътешествието си.

Първо издание на български език.
Цена 24 лева.

Книгата можете да закупите от йога центъра на Българска йога асоциация, гр.София, ул."Родопски извор" 43А, офис 1, тел 0884687700 или 02/9581 571, или може да я поръчате като пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .