Печат
Посещения: 3117
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Хари Ом, скъпи приятели,

Миналата година пропуснахме ваканция в красивите български планини, но тази година отново ще имаме тази възможност.

От 14-и (събота) до 22-и (неделя) август Българска йога асоциация организира традиционния летен йога лагер – този път в полите на Пирин планина – в град Банско.

Настаняването ще бъде в Парк хотел „Панорама“ съвсем близо до чудесната гора над Банско. На снимките може да видите непосредствената близост (снимките са правени от самия хотел).

Ще имате възможност да останете там 8 дни – от събота до следващата неделя – и да се потопите в релаксиращото спокойствие на планината, заобиколени от приятна компания, и да практикувате йога, водена от различни учители. За всеки ден сме предвидили разнообразни походи и екскурзии за желаещите, така че досегът до природата да е непосредствен и по този начин по-зареждащ, освежаващ и ободряващ.

Тъй като за много хора 8 дни престой е трудно постижим, осигурили сме възможност и за по-кратък престой – 4 дни. Това означава или от събота (14.08) до сряда (22.08), или от сряда (18.08) до неделя (22.08).

Повече подробности може да намерите на https://yogabg.com/bg/novini/14-08-22-08-yoga-lager-balansirane-na-energiiata-i-prechistvane-na-vsichki-niva

 

Hotel Panorama      

20210524 141946