Печат
Посещения: 2237
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

         Програма, включваща асани, пранаяма, релаксации, медитации и т.н.

Хари Ом,

Силата на надеждата и вярата свети най-ярко в най-мрачните времена. Простата надежда на днешния ден, че утре нещата ще се подобрят, може да се превърне във водеща светлина и сила, която да доведе до просветление в живота. Способността за промяна, подобрение и трансформиране е заложена във  всеки човек, и тази трансформираща сила се засилва с помощта на йогавидя (знанията, предоставяни от йога). Йогавидя е катализаторът за положителна промяна в живота. Сега имаме достатъчно време да прилагаме принципите на йогийския начин на живот в ежедневието си, да си помагаме, да се подкрепяме и вдъхновяваме взаимно, за да постигнем физическо и психическо здраве и благополучие и да запалим пламъка на надеждата и позитивността навсякъде.

В полза на хората по целия свят, следвайки вдъхновението на свами Ниранджанананда Сарасвати, Бихарската школа по йога има удоволствието да предостави пълна капсула за йогийски начин на живот с техники по саням, ями, ниями, пеене на мантри, асани, пранаями, релаксация, джапа и медитация. Моля, споделете линка с всички духовно търсещи, за да се възползват от тази възможност да открият сатям, шивам и сундарам (истина, щастие и красота) в живота си.

С молитви за здраве, хармония и мир.

Хари Ом Тат Сат.

Този линк ще ви отведе до капсулата за йогийски начин на живот, която може да бъде включена във вашето ежедневие.

За хората, които имат затруднение с ползването на английски език, предоставяме на този линк превод на основните положения от текста в сайта, до който води горният линк.

За героите от първата линия, които са активни в борбата с коронавируса, Бихарската школа по йога има честта да представи приложението FFH (For Frontline Heroes). В него са дадени прости йога практики за освобождаване от физическо, психологическо и емоционално напрежение и помагат за справяне със стреса от пандемията по време на работа и вкъщи.

     Това приложение е достъпно за Андроид устройства на: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.biharyoga.android.ffh 

     и  за IOS устройства:   https://apps.apple.com/us/app/for-frontline-heros/id1508949961