Печат
Посещения: 2105

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

        Извънредно положение

Призив към всички за времето на извънредното положение – ОСТАНЕТЕ ВКЪЩИ!

Много хора считат това за ограничение. Това е така донякъде, но има и своите положителни страни.
Тъй като нямаме избор в този случай, по-добре е вместо да се чувстваме жертви, да потърсим какво можем да направим в тази ситуация, за да извлечем максимум полза. Имате следните възможности:

- АУДИО - Смятаме, че вече всички са убедени, че една от най-важните системи в човека, която помага за справяне с болести, е имунната система. Йога може да помогне много имунната ни система да бъде в оптимално здраве. Един от най-важните фактори за това е сънят и почивката. За да можете в своя дом да практикувате техниките от йога за релаксация, йога нидра (йогийски сън) и медитация, БЙА ви предоставя безплатно възможност да имате достъп до тях в SoundCloud – https://soundcloud.com/yogabg .

- ВИДЕО - Друг важен фактор за здравето е тялото да разполага с достатъчно енергия. Затова физическите практики в йога са идеалното решение – действат енергизиращо, без да ви уморяват и изтощават. След тях човек се чувства зареден и лек. В YouTube може да намерите видеозаписи на кратка йога капсула и практика за начинаещи, които да ви помогнат от своя дом да се пренесете виртуално в залата за йога и да извлечете максимум полза в домашни условия. Може да ги намерите тук:https://www.youtube.com/channel/UC2jr1l8_ri9b2U4clr7W1-g .

- КНИГИ - Йога също е и начин на живот. Съвети и препоръки може да намерите в книгите, които БЙА е издала през годините. Специално за настоящата ситуация предлагаме голямо намаление в цените на книгите ни – от 20% до 25%, за да може в този нелек момент да имате на разположение мъдростта на йога, която да ви помогне да се справите по-лесно сега. А кои са книгите и какви са намалените им цени може да видите тук: https://shop.yogabg.com/.

- ОНЛАЙН ПРАКТИКИ - Свържете се с учителите в студиото за информация за практиките, които те водят онлайн. Техни координати може да намерите тук: http://yogadharmabg.com/index.php/2016-01-18-08-10-01   Много от курсовете, описани в графика, продължават, но не в залата, а онлайн. Може да участвате в тях от своя дом, където и да е той.

Мислим за вас и в идните дни предложените практики ще се увеличават. Следете сайта на Българска йога асоциация  https://yogabg.com/  и фейсбук страницата на БЙА  https://www.facebook.com/pg/bg.yoga.association/posts/?ref=page_internal  за ежедневните новости там.

Ние сме с вас! Останете в своя дом. Имаме задачата да направим този престой по-приятен и по-полезен.

Бъдете здрави и не се давайте! От всички нас зависи да имаме в себе си силата и увереността, че можем да се справим и ще го направим.
Скоро ще бъдем отново заедно!